Advocaten

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit venenatis rhoncus, libero sem penatibus ad maecenas interdum nullam tristique, ultricies habitant nostra mus ridiculus quisque facilisi laoreet.

mr M.P.J.W.M. Govers

Michel is sinds 2009 advocaat en staat bij de Raad voor Rechtsbijstand, ingeschreven als specialist op het gebied van:
  • (Jeugd)strafrecht
  • Asielrecht
  • Vreemdelingenrecht


Michel heeft zowel economie als rechten gestudeerd, waardoor hij zaken indien nodig vanuit een multidisciplinaire benadering kan bekijken.


Tijdens zijn studie heeft Michel gewerkt voor de Nederlandse Ambassade in Riyad, Saudi- Arabië waar hij in 2008 ook woonachtig was. Michel heeft daar ook de diplomatieke keuken kunnen kijken. Ook die waardevolle lessen worden betrokken waar nodig in de behandeling van zaken.

U kunt voor alle soorten zaken op bovengenoemde rechtsgebieden bij Michel terecht.Leeg tekstblok

 

mr. Al El Darrazi

Anissa is als juridisch medewerker in dienst getreden in maart 2018. Zij is vervolgens in 2019 beëdigd als advocaat. Zij richt zich met name op de strafrechtspraktijk.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, justo bibendum dictum placerat per maecenas.

mr. R. El Bellaj

Mr. Rachid El Bellaj heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waar hij in 2012 de bachelor Rechtsgeleerdheid heeft behaald en in 2015 de master Rechtsgeleerdheid met accent strafrecht heeft afgerond. Tijdens zijn studie heeft mr. El Bellaj zich breder ontwikkeld door bestuursrechtelijke vakken te volgen.


In 2016 is mr. El Bellaj bij Advocatenkantoor Govers in dienst getreden als juridisch medewerker. Na een jaar is hij in januari 2017 tot advocaat beëdigd. Sinds 1 september 2023 voert mr. El Bellaj een zelfstandige strafpraktijk onder de handelsnaam El Bellaj Strafrecht (kvk: 90997859), in een samenwerkingsverband met Advocatenkantoor Govers.


Mr. El Bellaj behandelt alle soorten strafzaken, zowel grote als kleine strafzaken. Daarnaast staat hij ook minderjarigen bij in strafzaken. Ongeacht de aard en omvang van de zaak, zet mr. El Bellaj altijd zijn cliënt op de eerste plaats met als doel de best mogelijke uitkomst uit een zaak te halen. Naast strafzaken behandelt mr. El Bellaj ook bestuurszaken die samenhangen met strafzaken, zoals zaken die betrekking hebben op artikel 13b van de Opiumwet (woningsluitingen) en last onder dwangsommen.


 
 

mr. B. van Geet

Mw. mr. Britt van Geet heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg waar zij in 2020 haar bachelor Rechtsgeleerdheid behaald heeft en in 2021 de master Rechtsgeleerdheid (Met genoegen) heeft afgerond.

Tijdens haar studie heeft mr. van Geet het rechtssysteem van binnenuit ervaren door praktijkervaring op te doen als griffier bij het Gerechtshof te ’s-Hertogenbosch. Deze ervaring heeft haar inzicht gegeven in het reilen en zeilen van de rechtspraak en haar interesse in de advocatuur versterkt.

In november 2021 zette mr. van Geet haar eerste stappen bij Advocatenkantoor Govers als juridisch medewerkster. Vervolgens is zij in augustus 2022 beëdigd tot advocaat. Door haar sterke rechtvaardigheidsgevoel en de kracht om zich in een ander te verplaatsen staat zij garant voor de best mogelijke verdediging van haar cliënten. De expertise van mr. van Geet richt zich op het strafrecht en vreemdelingenrecht.


Registratie specialisaties bij de Nederlandse Orde van Advocaten


De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a. Michel Govers staat geregistreerd op strafrecht en vreemdelingenrecht.

b. Rachid El Bellaj staat geregistreerd op strafrecht.

c. Anissa El Darrazi staat ingeschreven op strafrecht

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, rutrum mattis euismod fermentum augue mi.